Dezerty, muffiny, buchty/ Letní recepty/ Pro děti/ Recepty/ Sladké/ Vegetariánské

Broskvovo-švestkový crumble

Jestli hledáte zdravý dezert, pak je tenhle crumble skvělou variantou. 🙂 Pečené ovoce, ovesné vločky a čekankový sirup je spolu s jogurtem či tvarohem vážně báječná kombinace. 🙂

Broskvovo-švestkový crumble

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
By Katka Serves: 4 porce
Prep Time: 10 min Cooking Time: 60 min

Ingredients

  • 90 ovesných vloček
  • 50 g farmářského másla
  • 20 g medu
  • 1 kávová lžička mleté skořice
  • 3 broskve
  • 3 švestky
  • Semínka z 1 vanilkového lusku nebo vanilkový cukr nebo vanilkový extrakt

Instructions

1

Troubu rozehřejte na 160 stupňů.

2

Broskve a švestky omyjte, rozpůlte, zbavte pecek a nakrájejte na malé kousky.

3

Ty dejte do zapékací mísy.

4

Do menší mísy dejte máslo, vločky, skořici, med a vanilku a rukama vytvořte drobenku.

5

Drobenkou zasypte ovoce a dejte péct do vyhřáté trouby na 60 minut.

6

Podávejte s farmářským jogurtem.

You Might Also Like

2 komentáře

  • Reply
    Viki
    25.8.2019 at 11:12

    mňam hneď by som si dala 🙂

    WHEN PIGS FLY

  • Reply
    Kate
    31.8.2019 at 12:17

    Mňam, vypadá to dobře a jednoduše.

    http://somethingbykatep.blogspot.com/

  • Leave a Reply